Verhuisd!

Is het aanstekelijk? Plots had ik zin om een ander blog aan te maken.Hemeltje-lief! Wat een gepruts! Ik ben niet zo technisch aangelegd en niet opgegroeid met de computer zoals velen onder jullie. Ik ben er ook nog niet hoor! Dat wordt al doende leren en proberen. Er mankeert nog van alles aan. Zelfs dingen die ik niet meer terug vind 🙂 . Een avatar had ik ook gemaakt (raar woord), maar kan hem niet meer terug vinden. Hij is er… maar waar… misschien komt hij plots bij gebruik alleen te voorschijn.

Ik hou ontzettend van de zee en al woon ik er ver vanaf, besloot ik toch een lay-out te maken in die richting. Nu heb ik mijn eerste bericht en kan ik starten. De rest komt wel, ik heb er vertrouwen in.

Mijn vorig blog blijft waar het is; http://www.bloggen.be/speedy/

Advertenties

13 reacties op ‘Verhuisd!’

 1. @Nagolore
  Bedankt voor het compliment! Ik weet nog niet hoe ik dat ‘edit’ kan kwijtraken en waar het voor dient.

  @Bart
  Ik heet nu wel zeezicht 🙂 moet er zelf nog aan wennen. Bedankt dat je het mooi vindt!

 2. Welkom, Speedy. Er zijn de laatste tijd veel bloggen.be-bloggers die overstappen naar andere hosts. Ik geef ze geen ongelijk!
  Mocht je vragen hebben over deze voor jou gloednieuwe blogwereld: mail me maar, bel me desnoods of kom even op de koffie. Ik woon namelijk vlakbij de zee. 😉

 3. Welkom bij de nomaden, Zeezicht. Ik pas ook gelijk mijn blogroll aan.

  Je avatar is intussen op de proppen gekomen, zie ik. Die “edit” is makkelijk als je je bericht opnieuw wil bewerken. Nieuwe bijdrage geschreven, goed nagekeken op fouten en toch “in ’t echt” nog iets gezien wat je niet zint? Dan kan je op die manier snel even terugspoelen en corrigeren.

  Ik ben hier ook nog volop aan het bijleren. Maar ik vind de layouts hier heel fris en helder. Voor jou met een zzebriesje. Leuk!

 4. @Annemie
  Bedankt! Heb jou ook toegevoegd, fijn zo’n lange lijst!

  @Menck
  Bedankt voor de hulp en in de zomer moet ik toch die kop koffie eens komen drinken bij jou (aan de zee) Tot nu toe ben ik hier heel tevreden. Alles is mooier.

  @Affodil
  Ja ik voel de zeebries tot hier in Limburg 🙂

 5. @Chelone
  Snel?… ik heb er alles bij elkaar wel anderhalve dag aan gewerkt, heb gezweet van inspanning. Dat was allemaal latijn voor mij. Maar het is uiteindelijk toch gelukt, (met wat hulp van Menck 🙂 )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.