De Roze Bril Blogweek.

Heel veel mensen hebben toegezegd om een week, of minstens één dag, hun best te doen om positief te denken en te bloggen. Maar als je daar even over nadenkt… dat zal voor velen niet zo simpel zijn. Diegenen welke bloggen om hun ergernissen kwijt te raken bvb. En eigenlijk moet je ook goed nadenken, want je bent al snel aan ’t kankeren tegen iets of iemand. Wel, ik ben benieuwd!

Advertenties

7 reacties op ‘De Roze Bril Blogweek.

 1. Dag speedy (ahem mevrouw Zeezicht), ook verhuisd dus:-). Mooi initiatief, dat ‘pink bloggen’. Twee bemerkingen: ten eerste, positief denken zou een levenshouding moeten zijn (niet beperkt tot één week) en ten tweede, roze schrijfsels zijn niet altijd de leukste om te lezen. Het hangt een beetje af van de gradatie van roze…Benieuwd naar wat jij hier zal schrijven!

 2. @Elise
  Natuurlijk is positief denken een levenswijze. Zelf ben ik niet zo negatief ingesteld. Maar dit is een initiatief dat gestart is door Menck blog Mohow. Als steun staat die roze banner daar. Roze schrijfsels… het ligt er aan wat je daaronder verstaat. Och, het gaat gewoon weer plezant zijn om bij iedereen die gezegd heeft mee te doen, die stukjes te gaan lezen. Op zijn blog vind je een hele uitleg over wat hij eigenlijk bedoelt.Het is niet de eerste keer dat Menck overrompeld wordt door reacties.En ik ben ervan overtuigd dat hij daarvan geniét…

 3. Ben benieuwd Zee..hm..sp..! Ook ik heb de roze banner al geplakt. Nu wacht ik één dag af en dan zullen we zien wat er links en rechts onder de benaming roze verhalen is verschenen. Ik ben het met je eens dat ‘rozig schrijven’ niet gemakkelijk is voor kritische mensen of chagrijnige zoals de Nederlanders zeggen.
  Maar, we doen ons best.

 4. Hé Speedy (ik lees dat de anderen je zo aanspreken? 😉 )

  ik vind het een prachtig initiatief van die roze-bril-blogweek. Ik doe maar al te graag mee!

  Ik wens je nog een fijne zondagavond!
  Lieve groetjes van Fleur

 5. @ Seraka
  Euh… ik vermoed dat jouw wolkje wel héél roze is…
  dit postje dateert van 20 januari, ik snap niet zo goed hoe je hier plots opduikt?
  Maar toch welkom hoor. Ik ben eens op je blog gaan kijken, je maakt echt prachtige foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s