Van wie is deze stem?

Toch erg dat het onderzoek in de zaak van het meisje Annick Van Uytsel zo lang duurt. Nu hebben ze de stem opgenomen, van iemand die al enkele malen gebeld heeft naar de politie. Die persoon zou meer weten, maar zijn uitleg is vrij verward. Natuurlijk zijn het bijeengevoegde stukjes. Wat hij zegt heeft ook weinig betekenis. Hij wil mensen gerust stellen… ? Hoe…?

Wanneer je aandachtig luistert naar de opname, zou het eender wie kunnen zijn. Hij beklaagt zich er over dat er in de media niet bekend gemaakt werd wat hij had willen horen. Moest het een verkeersongeval geweest zijn, dan hadden ze daar toch sporen van moeten zien, aan het stoffelijk overschot, aan de fiets. Volgens wat ik hoor aan die stem is het duidelijk een Limburger en ik denk dat hij ook tweetalig is.

Het is een eigenaardige uitleg. Er gebeuren aanrijdingen met vluchtmisdrijf, maar hebben die dan zoveel materiaal bij om alle sporen uit te wissen? Speciale plastiek zakken, koorden, de fiets onderhanden nemen om het ingekraste kenteken te verwijderen. En diezelfde fiets ook nog na een tijdje laten opduiken in Leuven.

Als ze naar de politie bellen, is het toch een teken dat ze gesnapt willen worden. Daar kan je niet mee leven, daar kan je niet van slapen. Waarom geven ze zichzelf dan niet aan?

Er zijn zoveel onopgeloste zaken, dus lopen er ook evenveel moordenaars rond. Hebben die mensen geen gevoel? Vinden ze hun verschrikkelijke daden verantwoord?

Hopelijk vinden ze de dader(s), zodat ze deze mysterieuze zaak snel kunnen afronden…

Update – Ondertussen werd de bewuste man aangehouden en ontmaskerd als bedrieger.

Advertenties

10 reacties op ‘Van wie is deze stem?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s