Het experiment.

Het staat er al eens; ik ben geen liefhebber van reality-shows. Waarom ging ik dan over ‘De man voor Pheadra’ schrijven?

Ja ik beken schuld… het was een experiment. Ik wilde eens zien hoe dat werkt als je iets actueels op je blog zet. Lezers kwamen er genoeg op af. Deel een heeft 99 bezichtigingen gehad (tot nu toe) en deel twee staat nu op 69. De eerste keer waren er wel wat meer reacties, maar de meesten laten weten dat ze niet kijken. Je kent dat wel, iedereen heeft er over gehoord, maar niemand kijkt er naar.
Dus heb ik sommige lezers misschien een beetje op het verkeerde been gezet, maar ik wilde nog niets verraden.

Iets heel grappig zijn de zoektermen waardoor de bezoekers op mijn blog kwamen. Er waren er 41, waarvan ik jullie sommige niet wil onthouden.

De meesten zochten; de man van Phaedra, vegetariër, of wie wordt de man van, dan de namen van de mannen. Jan De Man stond op kop, die werd het meeste gevraagd. Iemand zocht foto’s van de deelnemers, eerste afvallers, maar het allergrootste toppunt was wel deze: vrouw wil zwanger worden en zoekt man… stel je voor. Zitten die mensen daar te zoeken en komen bij Zeezicht uit.

Nu krijg ik net een reactie van ene Georgina dat ze het tof vindt om bij mij het verslag te kunnen lezen. Sorry Georgina, je zal zelf moeten kijken.

Tegen middernacht heb ik de cijfers nog eens bijgewerkt… en hier sluit ik mijn verhaal af.

Advertenties
Posted in TV

8 reacties op ‘Het experiment.

 1. Als ik een man was zou ik misschien stiekem kijken.
  Maar ik denk wel dat ik de laatste aflevering wil weten wie het uiteindelijk geworden is.
  Dat die zoektermen zo zouden zijn, had ik zeker nooit verwacht, dus mag ik wel zeggen dat mijn experiment mij iets heeft bijgebracht.
  Ik zou eerder zeggen dat dit onderwerp een excuus van jewelste was om een stukje te schrijven. 🙂

 2. zoektermen zijn soms zeer grappig.
  zo komt er bij mij geregeld volk langs via ‘sproeimiddel mos’. Die komen dus van een kale reis terug, in mijn wildernis 🙂

 3. Aangezien ik niet kijk, wil ik het ook niet weten ! 😦 Als ik iets wil zien, kijk ik zelf wel of neem het op. Machines genoeg hier : video boven én beneden, dvd hard disc, dvd schijf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s