Nog geen lente (de foto’s)

hpim1203_466x350.jpghpim1197_466x350.jpghpim1189_466x350.jpghpim1186_466x350.jpghpim1184_466x350.jpghpim1183_466x350.jpghpim1181_466x350.jpg

Advertenties

14 reacties op ‘Nog geen lente (de foto’s)

 1. Wij kregen hooguit vier uurtjes de zon te zien. Helaas ben ik – nog steeds, verdorie – te ziek om er te kunnen van genieten.
  Je foto’s zijn geslaagd, maar te groot voor dit blog. De breedte van je foto’s mag maximaal 500 pixels zijn, Speedy. Nu staat er veel niet op.

 2. @Sandrissimo
  Bedankt! Ze zijn vers van vandaag.

  @Menck
  Jij ook al ziek!
  Maar ik begrijp je reactie niet zo goed, Menck.
  Zoals ik het zie mankeert er misschien een paar millimeter per foto.
  Zó veel is dat toch niet. Ik gebruik een standaardformaat. Dat Flickr spul wat jij me aanraadde zegt me weinig omdat je dan al je foto’s op internet zet. Deze layout is iets breder dan de anderen.

 3. Leuke sfeerfoto’s…blijkbaar is het weer dan toch iets bijgedraaid!
  Bij ons is de zon er uiteindelijk ook doorgekomen maar na exact 3 uren zag ze het voor bekeken en was ze weer foetsie!
  Hier heeft het zelfs al geregend (Zuid-Westvlaanderen)…

 4. En nu begrijp ik joú niet. Want als je je foto’s op dit blog plaatst, staan ze dan óók niet op het internet?

  Dat er maar ‘een paar mm per foto’ zou mankeren, is wel heel positief bekeken van je. Plaats je cursor maar eens op de foto’s en bemerk in het ‘snap-shots’-kadertje dat openspringt hoeveel er daadwerkelijk wegvalt. Op foto drie is dat bijvoorbeeld al een hele mens.

  Anyway, ik wilde je slechts wat adviseren hoor. Sorry mocht dit belerend op je zijn overgekomen.
  En o ja: ik heb al griep van maandagnacht. Bijna een volle week dus. ’t Is een slepende, blijkbaar. (zie mijn blog onder de titel ‘Geveld’)

 5. @Annemie
  Ah, regen hebben we hier gelukkig nog niet gehad. Na de middag is het mooi geworden, want ik heb nog een terrasje gedaan.

  @Menck
  Wat ik eigenlijk bedoelde is al mijn foto’s op het internet. Ik ben niet zo handig hiermee en vind dit gemakkelijker. Je moet me niet verkeerd begrijpen, ik vind het heel attent van je van mij die uitleg te geven, waarvoor dank.
  En inderdaad, ik heb op je blog gelezen dat je al ziek was, maar er zijn zoveel zieken voor het ogenblik dat ik dat even vergeten was.
  Ik klik op de foto waardoor je ze volledig ziet en dan is het inderdaad maar een paar millimeter. Ik vind dat snap-shots kadertje niet heel correct, daar valt meer weg. Die man op de derde foto, daar mankeert enkel aan de rechterkant een stukje van zijn mouw en dat is maar een heel klein stukje. Het kan toch niet dat jij hetzelfde beeld op jouw pc anders ziet? En nu niet boos worden hé! Dat is gewoon mijn mening.
  Verzorg je maar goed en wordt snel beter.

 6. @Chelone en Micheleeuw
  Bedankt voor de info. Ondertussen heb ik mijn blog al gezien op een andere pc, ’t is om te huilen. Raar dat zoiets kan. Heb wat rondgemaild en hoop op een oplossing.

  Blijkbaar heb ik nu de oplossing gevonden, plots wist ik het… Maar als er nog fouten zijn mag men mij daar zeker op attent maken, waarvoor dank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s