Zweedse man masturbeerde op damesfietsen.

Een Zweedse rechtbank heeft een 40-jarige fiets- en damesliefhebber beboet omdat hij te hard van jetje had gegeven op vreemde zadels. Waar sommigen eerder ondergoed prefereren, haalde de man zijn kicks door de banden van damesfietsen af te laten en op het zadel te masturberen, zo meldde de online-editie van de krant Ostersunds-Posten. De zedenfeiten komen de man op fikse geldstraffen aan de gedupeerden te staan.

Betrapt
De man fietste zich voor het eerst -anoniem- in de belangstelling in 2006 in Ostersund, 580 km ten noordwesten van Stockholm. In juli 2007 kon de politie hem opsporen en oppakken nadat een vrouw had gezien hoe hij haar fiets wegsleepte en onderwijl zichzelf tegen het vehikel tot extase trachtte te wrijven.

Zelf hulp gezocht
Hoewel de misdaden de man best met enkele maanden cel hadden kunnen opzadelen, toonde de rechter zich clement en dat wegens het nog maagdelijke strafblad van de beschuldigde. Hij kreeg evenmin een verbod om damesfietsen te benaderen. Maar de geldboetes -3.000 kroon (een slordige 325 euro) per slachtoffer- bleken wel nodig: zeker één van de eigenaressen van de besmeurde damesfietsen verklaarde maandenlang “in shock” te zijn geweest door de daden van de wielerterrorist. Wat de rechter eveneens vermurwde, is dat de man op eigen houtje reeds aan de alarmbel had getrokken en professionele hulp had ingeroepen om te verhinderen dat zijn afwijkend gedrag nog verder stokken in de wielen zou steken.

Uiterst zeldzaam
Fetisjisme voor een fiets is, voor zover bekend, uiterst zeldzaam. Mogelijke verklaring kan zijn dat het werkwoord “fietsen” in het Bargoens synoniem is met “de liefdesdaad bedrijven”. (belga/vsv)

Advertenties

7 reacties op ‘Zweedse man masturbeerde op damesfietsen.

  1. Nu, pas op, sommige damesfietsen vrágen er gewoon om, zo uitdagend als ze op hun frêle wieltjes staan.

    nee serieus, ochere die mens. Maar toch 1000x liever zo ene dan iemand die kinderen lastig valt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s