Motard beseft pas na 120 km dat hij zijn vrouw vergat.

Toppunt van verstrooidheid: een motorrijder die pas na 120 kilometer in het snotje krijgt dat hij zijn achteropzittende vrouw kwijtgespeeld is. Het overkwam een 53-jarige man en zijn acht jaar jongere vrouw toen ze gisterenmorgen terugkeerden van een verblijf in Duitsland.

Tank volgooien
Het koppel wilde in de omgeving van Strasbourg nog snel even de tank volgooien en de innerlijke mens versterken, maar dan loopt het fout. Meneer vertrekt alleen en zit al bijna in Mulhouse als hij voor het eerst onraad ruikt. In paniek rept hij zich naar de eerste politiepost op zijn weg en verklaart dat zijn vrouw “er ongetwijfeld afgevallen is en ergens op de snelweg moet liggen”.

Goed excuus
Een uitgebreide zoektocht levert uiteraard niets op, want mevrouw zit intussen geduldig te wachten aan het tankstation. Vier uren en een telefoontje met een vriendin later raakt het mysterie dan eindelijk opgelost. “Al die tijd wachtte ze rustig op de plek waar hij haar achtergelaten had. Gek genoeg bleef de man zelfs dan beweren dat hij er zeker van was dat hij zijn passagier meegenomen had”, aldus een opgetrommelde agent. Voor de motard in kwestie zat er niets anders op dan de 120 kilometer in omgekeerde richting af te leggen en… een goed excuus te verzinnen. (svm)

Advertenties

12 reacties op ‘Motard beseft pas na 120 km dat hij zijn vrouw vergat.

 1. Hhahahahahahaha!

  Ik ken er persoonlijk eentje die de auto ging ophalen (ergens in Italië) terwijl zijn vrouw aan een bushalte bleef wachten. Pas toen hij in het hotel aankwam, merkte dat hij ook wat was vergeten mee te pakken.

 2. @ annava
  en dan zeggen ze dat vrouwen verstrooid zijn!

  @ zapnimf
  Ik hoorde ooit van een vrouw die naar het toilet ging en haar man dacht dat ze in de caravan lag te slapen. Hij vertrok ook zonder te checken.

 3. O lieve help! Ik zal er dus in ’t vervolg maar over waken dat IK altijd de autosleutel meerits als we onderweg ergens een stop maken. Mijn wederhelft is de afgelopen 2 weken al kwijtgespeeld: een nieuwe bril ( nog altijd zoek), een toegangskaart voor de fitness (gevonden in het deurtje van de locker, terwijl hij bij hoog en bij laag volhield dat hij ze had meegenomen), de jongste hond (tijdens het zoeken thuis naar die kaart). Gelukkig kan je op die hond wél fluiten…

 4. Mijn neefje heeft het ook meegemaakt. Hij en zijn vrouwtje hadden in Corsica een moto gehuurd. Op zeker moment vertrekt hij nogal bruusk aan de voet van een berg. Hij was gelukkig nog maar 100m verder toen hij merkte dat ’t vrouwtje niet meer op de moto zat maar beneden aan de berg op haar gat lag.

 5. @ affodil
  hou dan je sleutel ook maar goed in de gaten, dat hij niet in het toilet plonst!

  @ madameblogt
  blijkbaar gebeurt het nog meer dan wij denken!
  alvast bedankt voor de award, ik ga dadelijk kijken.

  @ Xray
  ja wie weet, het was misschien gepland. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.