Nieuw wereldrecord: 25 slakken op gezicht.

De 9-jarige Tiana Walton uit het Engelse dorp Alvanley, in het graafschap Cheshire ten noord-westen van Engeland, mag zich kersvers wereldrecordhouder noemen. Het schoolmeisje plaatste maar liefst 25 slakken op haar gezicht. Volgens het reglement van Guinness Book Of Records moet de deelnemer, onder toezicht van een officiële waarnemer, binnen een minuut de slakken op haar gezicht hebben geplaatst en daarna gedurende 10 seconden rechtop zitten.

Bij een eerste poging bleven er maar 9 slakken op het gezicht van Tiana zitten. Maar bij de tweede poging sneuvelde het record van de Australische Liam Kenny, die het bij 15 slakken hield. Tiana vond het niet echt leuk: de slakken waren slijmerig, stonken en keken haar met hun grote langwerpige ogen aan.

Advertenties

16 reacties op ‘Nieuw wereldrecord: 25 slakken op gezicht.

 1. Bij mij thuis zitten er dit jaar ongehoord veel ‘kleine huisjesslakken’ op de grote tuinramen! Liever daar dan op mijn gezicht, jakkes… alhoewel ik het mooie diertjes vind! 😉

 2. @ madameblogt
  Nee, ik ook niet. Dit is in Engeland, maar wat doen ze hier op tv? Die programma’s met BV’s die van alle viezigheden in hun mond moeten stoppen enz. , dat vind ik al even erg!

  @ een handvol
  Hopelijk bedoel je niet ; een handvol slakken?

  @ Annemie
  Om foto’s van te maken zijn het wel mooie diertjes. Maar zijn ze eigenlijk nuttig?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s