Om de dag een beetje op te vrolijken.

dyn003_original_206_267_gif_2635241_f0f33e61f4a47946b381f7722770381b1hpim1269_466x350

Advertenties

15 reacties op ‘Om de dag een beetje op te vrolijken.

 1. Speciaal voor jou dag,

  Ik kom hier nu al een hele tijd lezen en commentaar geven. Soms werd die in dank afgenomen, som ook niet maar zo is het leven nu éénmaal.
  Toch ben ik hier altijd blijven komen en regelmatig schrijf jij hier postjes die me erg aangrijpen bv; je schilderijen, over je zus, je sprookje, en nu recent weer over coma en erfenissen om maar enkel voorbeelden te noemen. Je schrijft op eenvoudige wijze van uit een diepe menselijke positieve overtuiging en ervaring die weiningen aanaangeroerd laten. Je bent sereen en eerlijk en ik waardeer dat enorm. Kortom, ondanks mij plagerijetjes of onnozele commentaren wil ik zeggen dat ik je een boeiende, fantatische en lieve madam vind waarvoor ik veel respect heb. En wees maar zeker. Ik meen het echt. Hopelijk ge je nog een tijdje verder met bloggen. Proficiat met je blogje en met alles wat je nog mag ondernemen.

 2. @ zapnimf
  Allé, graag gedaan!

  @ Duvel
  Hier moet ik een beetje blozen van zoveel lof! Dit is een heel sympathieke reactie. En ongewenste commentaren? Dat kan ik mij niet herinneren, misschien verkeerd begrepen ofzo…
  Bedankt voor de ophemeling! En ik ben helemaal niet van plan om te stoppen met bloggen. Af en toe wat minder, maar er moet ook inspiratie zijn.
  Ik weet dat sommigen dat poesje kinderachtig vinden, maar ik heb vanbinnen nog genoeg kind bewaard om zo’n fotootje schattig te vinden.
  Jij schrijft al zolang in de reacties, misschien moest je ook eens verschijnen op een meeting?

  @ anna
  ja dat kan goed doen hé?

  @ micheleeuw
  deze reacties maken mijn dag ook warm!

 3. Ach, zijn het niet de kleine dingen die zon brengen in het leven? In dat opzicht volg ik je dus zeker wel. (Al deed je bewegende poesje me toch eventjes terugdenken aan onze beider Bloggen.be-periode. 😉 )

 4. @ Adelheid
  Als je niet een klein beetje kind blijft vanbinnen, zijn er veel dingen die je niet meer ziet en waar je dus ook niet kunt van genieten.

  @ (mw)
  Ik ga soms nog eens lezen bij bloggen.be.
  Dan lijkt het wel of ik mijn blog ‘speedy’ opnieuw ontdek. Dingen die ik vergeten was, emoties en gedachten van toen. Wat lijkt het al lang geleden.
  ja ik gebruikte toen van die dingetjes van incredi-mail. Tot mijn virusscanner ze allemaal verwijderde. Ze bleken niet zo onschuldig te zijn als ze leken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.