Blog(gers)meeting bij Madameblogt.

imageswoefWe hebben de smaak te pakken, blogmeetings zijn ìn. Deze keer bij Madameblogt thuis.

De aanwezigen: Madame en Mijnheer zelf, Beo, Menck  (jaja dié, na een tijd vermist te zijn geweest, weer opgedoken), Marc, Margo, Elke, Chelone, Huisvrouw, Zapnimf, Moose, Hildeken en ondergetekende.

Wanneer de deur opengaat worden we uitbundig verwelkomd, eerst door Woef, met zijn hele gewicht tegen ons op. Als we goedgekeurd zijn, geraken we pas tot bij Madame en Mijnheer. We voelen ons onmiddellijk welkom en op ons gemak. Mogen kiezen tussen een Cuba Libre Pina Colada of een Safe seks on the beach, lukt heel goed en smaakt. Wij zijn als eersten daar (iemand moet de eerste zijn hé). Dan komen de anderen per twee of drie binnengedruppeld. Nog even wachten op de laatkomers (maar er wordt lustig gebabbeld).

Dan mogen we aanschuiven en kan het festijn beginnen. De dranken zijn ‘on the house’ en de gasten hebben allemaal wat lekkers meegebracht.

Schotel na schotel komt langs en je moet zeker zorgen dat je van alles iets eet. Natuurlijk weer heel veel, maar ook héél lekker.

Woef vindt het maar niks, al die mensen die zitten te smikkelen en hij niks. En aandacht krijgt hij ook al te weinig naar zijn zin. Hij probeert: kijk-eens-naar-mijn-smekende-oogjes. Maar  moet stil zijn van Mijnheer.

Op het toilet valt het mij op dat er heel mooi toiletpapier is. Het lijkt op een medaillon, nooit eerder gezien. Net wanner ik het wil zeggen tegen het gezelschap, springt Woef mij bijna om en vergeet ik het woord. Iedereen doet zijn best om mij te helpen en begint woorden te raden, maar ik ben het gewoon kwijt. Madame gaat zelfs een blaadje toiletpapier halen en laat het onder groot jolijt de tafel rondgaan. Maar niks helpt, het lijkt een mini-black-out.

Dan komt het gesprek op eieren: een vers ei kan je niet kapotgooien op het gras. Ik stel voor: allemaal naar buiten en laten zien. Tot mijn verbazing veert iedereen recht en Mijnheer haalt enkele pillampen, want het is buiten pikkedonker.

Allemaal willen ze eens proberen het ei te gooien, en idd, het breekt niet. We staan daar in het midden van de nacht te giechelen en te gekken alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Af en toe moet er gezocht worden waar het ei neergekomen is, het is nochtans te vroeg voor paasklokken.

Dan gaat het feesten verder. Plots zegt Madame: Speedy, was het medaillon? Na úren denken valt het haar plots in, (terwijl ik er al niet meer aan dacht).

Ja Madame dat was het, maar nu nog zeggen dat we het zelf mochten inkleuren sloeg niet echt meer aan. De laatst-gearriveerden, wisten niet waar het over ging en dus werd er weer een blaadje gehaald om te demonstreren.

Een groep gelijkgezinde bloggers, dat wil toch wat zeggen, lachen met de onmogelijkste dingen. En natuurlijk gingen de gesprekken ook over het bloggen en pc’s in ’t algemeen.

De avond was weer veel te snel voorbij en ik lag ‘heel vroeg’ in mijn bed.

Nogmaals bedankt Madame en Mijnheer, jullie waren fantastisch!

Advertenties

16 reacties op ‘Blog(gers)meeting bij Madameblogt.

 1. Was me dat een blogfeestje, hè? Een super gezelschap. Een spervuur van lachsalvo’s. Mijn kaken doen er nog pijn van. ’t Was van de eerste tot de laatste minuut genieten.

 2. @ lia
  en dat net na het postje van de kale kippen.

  @ madameblogt
  En of we gelachen hebben. En vandaag nog plezier met al die aanwezig geweeste bloggers hun verhaaltjes te lezen.
  En wat vindt madame van de foto van (bijna) Woefke?
  En zijn dat mw zijn knieën niet? 🙂

  @ micheleeuw
  We hebben je ook gemist. De thuisblijvers hadden ongelijk en pech!

 3. ’t Is gedaan met dat ge-(mw). Back to the roots!

  Ik zal me wel hoeden om in die toestand wijdbeens voor een hongerige hond te gaan zitten. Dat beest was even daarvoor al zo begerig aan het kijken naar al het lekkers op tafel. Stel je voor dat hij mijn… enfin, je weet wel.

 4. Zoals steeds een uitgebrieid relaas bij jou waar nog weinig aan toegevoegd kan worden. Bedank je Hildeken nog voor haar lekkere kippenboutjes?
  En nog dit; je kan zo heerlijk adrem uit de hoek komen, als Limburgse.:D

 5. @ ionesque
  zoals je zegt.

  @ chelone
  We hebben echt een fijne dag gehad, ik begin het goed gewend te worden, die meetings.
  Ik ad rem? Toch niet als enige denk ik. 🙂
  Was niet bijna heel Vlaanderen vertegenwoordigd, daar kunnen sommigen nog iets van leren hé, hoe dat klikte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.